Vem är Din Mamma?

Glöm tjat, gnat och hemmakvällar framför transistorradion. Din Mamma är din bästa kompanjon i Linköpings musikliv, och bjuder på stadens ösigaste popkonserter.

Ungefär en gång i månaden ställer Din Mamma till med hejdundrandes livekonserter följt av pulserande indiedansgolv till klockan 03. En tisdag eller onsdag då och då under terminerna bjuder vi även på mysiga, lite lugnare spelningar, där finfina musikakter blandas med en matbit, Mammas egen kaka och kanske en pilsner eller två. Men Din Mamma är inte fast i gamla vanor, bli inte förvånad om hon dyker upp där du minst anar det!

Är Klubb Din Mamma bara för studenter?

Givetvis inte, Din Mamma hälsar alla över 18 år välkomna med öppna armar! Du som inte studerar behöver inte ta sällskap med en student eller maila till någon lista längre - det är bara att ställa sig i kön och traska in. Oavsett om du är student eller inte får du rabatt på inträdet om du blir Klubb Din Mamma-medlem!

Tillgänglighet hos Klubb din Mamma

Klubb din Mamma är medvetna om funktionsvariationer och jobbar för att vara tillgängliga för alla. Om du är rullstolsburen går det bra att höra av sig till [email protected] innan spelningen så kan vi hjälpa dig in i lokalen.

Under spelningar är det en hög ljudnivå och kan förekomma starkt blinkande ljus samt rök från rökmaskin. Om detta är något som påverkar dig som planerar att gå på spelning hos Klubb Din Mamma får du gärna hör av dig till mejladressen ovan.

Kan man bli medlem i Klubb Din Mamma?

Din Mamma hälsar alla över 18 år välkomna med öppna armar!

Hösten 2009 tog Klubb Din Mamma ett stort kliv närmare sina trogna besökare och erbjuder möjligheten till ett medlemskap i klubben! Medlemskapet skaffas genom en engångskostnad på 50 kronor och ger dig flera prisvärda förmåner:

  • Billigare inträde på säsongens alla spelningar.

  • Evengemang inför vissa spelningar, som t ex exklusiva förfester.

Våren 2017 tog Mamma ännu ett kliv närmare sina trogna besökare och erbjuder nu möjligheten att bli medlem online. Formulär för att bli medlem samt instruktioner för hur du betalar in medlemsavgiften.