Vem är Din Mamma?

Glöm tjat, gnat och hemmakvällar framför transistorradion. Din Mamma är din bästa kompanjon i Linköpings musikliv, och bjuder på stadens ösigaste popkonserter.

Ungefär en gång i månaden ställer Din Mamma till med hejdundrandes livekonserter följt av pulserande indiedansgolv till klockan 03. En tisdag eller onsdag då och då under terminerna bjuder vi även på mysiga, lite lugnare spelningar, där finfina musikakter blandas med en matbit, Mammas egen kaka och kanske en pilsner eller två. Men Din Mamma är inte fast i gamla vanor, bli inte förvånad om hon dyker upp där du minst anar det!

Är Klubb Din Mamma bara för studenter?

Givetvis inte, Din Mamma hälsar alla över 18 år välkomna med öppna armar! Du som inte studerar behöver inte ta sällskap med en student eller maila till någon lista längre - det är bara att ställa sig i kön och traska in.Oavsett om du är student eller inte får du rabatt på inträdet om du blir Klubb Din Mamma-medlem!

Kan man bli medlem i Klubb Din Mamma?

Hösten 2009 tog Klubb Din Mamma ett stort kliv närmare sina trogna besökare och erbjuder möjligheten till ett medlemskap i klubben! Medlemskapet kostar endast 50 kronor per läsår och ger dig flera prisvärda förmåner:

  • Billigare inträde på säsongens alla spelningar.

  • Evengemang inför vissa spelningar, som t ex exklusiva förfester.

Våren 2017 tog Mamma ännu ett kliv närmare sina trogna besökare och erbjuder nu möjligheten att bli medlem online. Formulär för att bli medlem samt instruktioner för hur du betalar in medlemsavgiften.