Makthaverskan - 17 november

Makthaverskan - 17 november

Det har varit en lång väntan för mamma och alla andra hängivna Makthaverskanfans, men nu är det äntligen dags för indiebandet som höjts till skyarna att släppa sitt tredje album och dessutom hälsa på i Linköping hos mamsen. ✨

Sedan Makthaverskan släppte sitt senaste album ”II” har gruppen hunnit turnera både i Europa, USA och Kanada samt släppt Singlarna ”Witness” och nyligen även ”In My Dreams”. Den 13:e oktober är det dags för bandet att släppa albumet ”III” som utlovas vara allt man hoppades att en ny Makthaverskanskiva skulle vara. En höst fylld av sverigeturnérande väntar bandet och självklart kommer de göra ett stopp hos mamma på L’orient. 💗🌹

Självklart behöver ni lite av mammas rosa skimmer i höstmörkret, därför hoppas vi att alla tar sig till L’orient den 17/11 för att dansa loss till Makthaverskan nya och gamla låtar tillsammans med mamma.

Puss och kram från alla våran favvomamma 💗🌹

⚐ Fredagen den 17:e november
⚐ Dörrarna öppnar kl. 21.00
⚐ L’orient
⚐ 130/150 kr (medlem/inte medlem)
⚐ 18 år
⚐ Ej förköp, inträdet betalas i entrén
⚐ Facebook: Klubb Din Mamma - 17 november - Makthaverskan