Mattias Alkberg - 27 oktober

Mattias Alkberg - 27 oktober

Den 27:e oktober kommer den album-och turnéaktuella Mattias Alkberg göra en visit hos Klubb Din Mamma. ♥ ♥ ♥

Mattias Alkberg har kallats för Sveriges mest konsekventa punkpoet och är den forne sångaren och gitarristen i ”The Bear Quartet” som tycks vara ständigt aktuell med musik, poesi, föreställningar etc. Mattias Alkbergs nysläppta album ”Åtminstone artificiell intelligens”, är hans 27:e (!!) album i ordningen och vad passar då bättre än att höra det live hos mamma?! ♥ ♥

Hans låtskriveri har beskrivits som en ”balansakt vid ruinens brant” och kanske har detta sin grund i den uppgivna sinnesstämning som ofta skildras i hans samhällskritiska texter, ”Han ger sig aldrig när det kommer till att ge upp ännu en gång”.

Varmt välkommna till Mamma på L’orient! ♥

⚐ Fredagen 27 oktober
⚐ Dörrarna öppnar kl. 21.00
⚐ L’orient
⚐ 130/150 kr (medlem/inte medlem)
⚐ 18 år
Förköp via Tickster
⚐ Facebook: Klubb Din Mamma - 27 oktober- Mattias Alkberg