Vita Bergen - 30 september

Vita Bergen - 30 september

Tidigt i somras släppte ett av Göteborgs bästa indieband ”Vita Bergen” sitt nya album ”Retriever”, som redan höjts till skyarna med höga listplaceringar internationellt. Albumet har sagts ge känslan av att Vita Bergen lika gärna skulle kunna vara ett av världens största band, vilket slutsålda Europaturnéer, P3-guldnominerningar med mera också talar för. ✨

Bandet har sedan start lyckats göra sig ett namn på indiescenen både i Sverige och runt om i Europa, inte minst tack vare deras hyllade livespelningar. Ingen är gladare än mamma över att just ”Vita Bergen” vill komma och spela hos oss på L’orient lördagen den 30/9. Det kommer bli en magisk kväll som vi sent ska glömma. Puss och kram 💗🌹

📣 Pssst! Singeln ”Transmission” har kallats för en av 2017´s mest storslagna poplåtar, den kan du lyssna på här: Vita Bergen - Transmission

⚐ Lördagen den 30 september
⚐ Dörrarna öppnar kl. 21.00
⚐ L’orient
⚐ 120/140 kr (medlem/inte medlem)
⚐ 18 år
⚐ Ej förköp, inträdet betalas i entrén
⚐ Facebook: Klubb Din Mamma - 30 september - Vita Bergen <3