Simian Ghost - 22 april

Simian Ghost - 22 april

Turligt nog behöver ni som ville gå på den inställda spelningen inte längre deppa, vi kan börja peppa! Vi släpper härmed att Simian Ghost kommer till mammsen på The Crypt redan lördagen den 22 april och gör en supermegaspelning. 💗💗💗

Vi är jätteglada över att åter få presentera det alternativpoppiga bandet från Gävle som har blivit höjda till skyarna både i Sverige och utomlands, inte minst genom att få lysande recensioner i medier som The New York Times och The Rolling Stone.

Som att detta inte var coolt nog så kommer de hem från USA där de spelat på festivalen sxsv, för att spela hos oss! ✨ Bandet är på väg att släppa sin fjärde fullängdare och det tycker vi mammor att alla borde komma och fira på The Crypt. 🎈

Nu är det hög tid att sätta igång bandets nya singlar och tagga inför en superfestlig kväll hos din mamma. 💗

⚐ Lördagen den 22 april
⚐ Dörrarna öppnar kl. 21.00
⚐ The Crypt (Stora scenen)
⚐ 120/100 kr (medlem/inte medlem)
⚐ 18 år
⚐ Ej förköp, inträdet betalas i entrén
⚐ Facebook: Klubb Din Mamma - 22 april - Simian Ghost <3