10 mars (Simian Ghost inställt)

10 mars (Simian Ghost inställt)

Uppdatering: Hörrni, nu kommer mammsen med dåliga och bra nyheter!

De dåliga nyheterna är att Simian Ghost blir tyvärr inställt på grund av sjukdom! Jättetråkigt såklart och vi hoppas att de kryar på sig och att vi kanske får besök av dem någon annan gång i framtiden! <3

De BRA nyheterna är att detta inte kommer stoppa Mamma från att styra en asfet klubbkväll med våra kompisar i Festfolk! Vi utlovar MASSA jävla dans när Festfolk x KDM-Crew sitter bakom ratten! 128BPM here we come!

Meddelande från Simian Ghost själva:

Hej alla! Vi är superledsna att ge beskedet att vi tyvärr inte kan spela imorgon. Vår sångare ligger däckad i sjukdom. När vi försökte sjunga och spela idag så lät det ungefär som att Sauron sjunger Tom Waits med Simian Ghost som kompband. Vi gillar er, så det är inte något vi vill utsätta er för! Hoppas ni kan förlåta oss och att vi kan komma snart igen och gottgöra denna missen! <3


En riktigt skimrande, rosenrosa kväll i sann mamma-anda väntar på The Crypt, då inga mindre än SIMIAN GHOST kommer tillbaka och hälsar på. 💗🌹💗🌹💗🌹

Vi är superglada att få presentera det alternativpoppiga bandet från Gävle som har blivit höjda till skyarna både i Sverige och utomlands, inte minst genom att få lysande recensioner i medier som The New York Times och The Rolling Stone.

Som att detta inte var coolt nog så har bandet delat scen med artister som Niki & the Dove, Active Child med flera. De har dessutom spelat på festivaler som The Great Escape och Camden Crawl och hunnit med en hel massa spelningar och turnéer. ✨

Bandet släppte nyligen en öppen och naken hälsning till lyssnarna i form av den nya singel ”Fun” som tyder på att kvällen inte kan bli något annat än livad. 🎆

Så låt Simian Ghost ta din hand och leda dig hem till mamma på The Crypt den 10:e mars.

Efter spelningen står Festfolk för exceptionellt skivspelande och kalasande tillsammans med mammsen.

⚐ Fredagen 10:e mars
⚐ Dörrarna öppnar kl 21.00
⚐ The Crypt (OBS! Lilla scenen)
⚐ 80/100 kr (medlem/inte medlem)
⚐ 18 år
Ej förköp, inträdet betalas i entrén

Lyssna på Simian Ghost på Spotify