Rein - 10 februari

Rein - 10 februari

Hallå allesammans! Här kommer Mamma med härliga nyheter 💃

Efter en lugn och mysig höst vill vi rivstarta den här säsongen! ✨ Vårens första datum är den 10e februari och då kommer svincoola 🔥 REIN 🔥 till oss! Hon är superaktuell med ny singel OCH nominerad till årets dans och årets nykomling i P3 Guld!

Rein har beskrivits som “160 centimeter attityd” och hennes musik är tyngre än det tyngsta man kan föreställa sig. Hon har återupplivat den gamla 80-talsgenren Electronic Body Music och även lagt till lite electro och punk. Mammas favorit Fredrik Strage skrev förra året att Rein har mer attityd än någon annan svensk debutant 2016 och GAFFA skriver att hennes nya singel “Missfit” är bäst just nu!

Puss och kram från Mamma ❤️

Uppdatering 2017-02-02

LIVE: 🔥 Rein 🔥 (ca 22.30)
Med ett dunderår förra året, två nomineringar till P3 Guld och den superhyllade nya singeln “Missfit” är Rein verkligen på uppgång och Mamma förutspår att 2017 kommer bli ett minst lika bra år för Rein. Det finns två saker som gör Rein extra speciell, för det första är hon en av få kvinnliga artister inom Body-genren (COOLT) och för det andra har hon piffat upp genren genom att slänga in lite elektro och punk.

DJ: 🌹 Klubb Din Mamma 🌹
Efter att Rein har kört järnet tar Mamma över och röjjer vidare! Det blir en salig blandning av låtar från Mammas eminenta usb och det utlovas dansiga låtar som inte kommer låta era ben röra er hemåt förrän musiken tystnar.

⚐ Fredagen den 10e februari
⚐ Dörrarna öppnar kl 21.00
⚐ The Crypt (OBS! Lilla scenen)
⚐ 80/100 kr (medlem/inte medlem)
⚐ 18 år
Ej förköp, inträdet betalas i entrén

Lyssna på Rein på Spotify