Hanna Järver - 11 november

Hanna Järver - 11 november

Ytterligare en kväll med Mamsen nalkas! Och det är inte vilken kväll som helst utan det är en kväll med en supergäst som kommer att sjunga oss knäsvaga! HANNA JÄRVER kommer att visa oss hur riktigt bra pop låter.

Med sina svårmodiga texter i kombination med de glasklara och slagkraftiga tonerna kan Mamma inte säga annat än att hon skapar perfektion. Perfektion på det perfekta viset. Texterna är som en ärlig dagbok, musiken är som en kompott av känslor. Med sitt egna uttryck trollbinder hon de som lyssnar och får en att känna den uppenbara sorgsenheten som lyfts upp av de drömmiga elektroinslagen. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mäktig och bra den här kvällen kommer bli, ni får helt enkelt komma hit och uppleva drömmen. För dig som gillar svensk elektropop är det här kvällen för dig, vi ses på The Crypt!

× Efter spelningen blir det i vanlig ordning världens fest med Mamma och kanske en del andra spännande typer bakom dj-båset, håll till godo. ×

⚐ Fredagen den 11e november
⚐ Dörrarna öppnar kl 21.00
⚐ The Crypt (OBS! Lilla scenen)
⚐ 80/100 kr (medlem/inte medlem)
Ej förköp, inträdet betalas i entrén
Event på Facebook

Lyssna på Hanna Järver på Spotify