AnnaMelina - 13 maj - Säsongsavslutning

♪♬ LIVE: ANNAMELINA (ca kl. 23) ♪♩

Hennes stil har beskrivits som atmosfärisk R’n’B på svenska, och hon själv beskriver sin stil som alldeles egen. Mamma tycker att AnnaMelina är drömmig, cool – tung och fjäderlätt på en och samma gång – och helt fantastisk såklart! Vi är så glada att som säsongsavslutning kunna presentera den trollbindande AnnaMelina! Hon gjorde debut 2014 med EP’n ”Allt är kvar” – med bland annat den passande låten 13 maj. Hon följde upp 2015 med ”Allt är fortfarande kvar” och därefter den vackra ”Sången om Havet”. Alldeles nyligen, närmare den 29 april 2016, släppte hon singeln ”RN” som snurrats flitigt på Mammas efterfester.

Så kom och stå med Mamma i publiken – blunda, njut och dröm dig bort med AnnaMelina! Vi ses den 13 maj! <333

♪♬ Pilotsonen (ca kl. 22) ♪♩
Under 2014 uppmärksammades Östgötabandet Pilotsonen i Musikguiden i P3, där singeln ”Fem Miljoner Hjärtslag” listades som en av årets bästa osignade låtar.

Det östgötska bandet har hittat ett eget sound och har sedan “Fem Miljoner hjärtslag” fortsatt släppa låtar med ungdomlig energi om kärlek, fester och minnesvärda nätter i hemstaden Linköping. Allt detta paketerat i härliga popmelodier, som lett till att de bland annat fått agera förband till stora svenska akter, så som Love Antell.

Under 2016 släpper bandet 4 nya låtar, och dessa vill de självklart premiärspela på hemmaplan! Just ikväll agerar de dessutom förband åt Klubb Din Mammas säsongsavslutande akt AnnaMelina!

♪♬ DJ: KDM-Crew
Säsongsavslutningen till ära så står Mamma själv bakom skivspelarna efter att AnnaMelina har gått av scen. Då är det KLUBB KLUBB KLUBB fram till 03.00 och Mamma lovar att som alltid leverera de mest eminenta danshitsen - så kom och dansa ut säsongen med Mamma en sista gång innan vi ses i höst! <333

⚐ Fredagen den 13 maj
⚐ Dörrarna öppnar 21.00
⚐ The Crypt (lilla scenen)
⚐ 100/85kr (medlem)
⚐ 18 år

⚐ Event: https://www.facebook.com/events/211653042551977/