Postiljonen - 11 mars

Mia Bøe, Joel Nostrum Holm och Daniel Sjörs utgör tillsammans den svensk-norska trion som är Postiljonen. Sedan 2011 har de trollbundit oss musikromantiker med sin drömska pop, och jämförs inte sällan med andra drömmiga musiker som M83 och Sigur Ros. Bandet släppte sin första skiva 2013, då med riktiga dängor som ”Supreme” och ”Atlantis”. 2014 släpptes EP’n ”All that we had is lost”, och vi har sedan dess väntat med spänd förhoppning på vad som komma skall från den fantasifulla drömtrion. Och äntligen! – i februari 2016 släpps den nya skivan, ”Reverie”.

Och vänner! Den 11 mars gästas Mamma nämligen av just Postiljonen! Mamma ser fram emot att dansa med armarna i luften och drömma till de ljuva tonerna av Postiljonens alldeles färska skiva.

Kom, dansa och känn kärleken med Mamma och Postiljonen! 💘