Kite - 15 april

”De är Sveriges bästa elektroniska popband.”
- Fredrik Strage, TV4 Nyhetsmorgon

”Duon Kite är det bästa man kan uppleva live.”
- Dagens Nyheter

”Live lockar deras ofta mäktiga ljusshower publiken att både dansa skiten ur sig och stå apatisk och bara ta in.”
- Aftonbladet

Visst är detta fantastiska omnämnanden? Mamma kan bara hålla med samtliga ovanstående. Den 15 april gästas Mamma av sin tredje akt för säsongen – Kite!

KITE debuterade 2008 och har sedan dess hållit vårt elektropop-sug igång genom att släppa EP’s med jämna mellanrum. Duon består av Nicklas Stenemo och Christian Berg, och bandet är känt bland annat för sin mytiska och dimtunga aura. Deras senaste, och sjätte EP, släpptes i början av 2015 och innehåller bland annat låtarna ”Up for life” och ”True Colours” – flitigt spelade dängor på Mammas skivspelare! På tidigare släpp finner vi dessutom riktiga elektropopdängor som ”Jonny Boy” och ”Dance Again”.

Vi är så glada att ännu en gång kunna presentera denna fantastiska duo. Så kom och förundras över en tung och legendarisk stämning, spektakulär ljussättning och trollbindande toner! Mamma kommer att vara där – vi ses väl?! 🔊 💃