Little Jinder - 6 februari

OJ, vilken hösttermin vi hade tillsammans! Mycket hände för Mamma under hösten 2015 – ny lokal, fantastiska spelningar, spännande samarbeten och inte minst en MAGISK PUBLIK! Med en grym höst bakom oss vänder vi oss nu mot ljuset och VÅREN. Hoppas att ni är precis lika taggade som oss på vårens klubbar och spelningar! ♥


KLUBB DIN MAMMA presenterar härmed sitt första datum för vårterminen 2016.

♪♬ LIVE – LITTLE JINDER ♪♩

Efter debuten 2008, med EP:n ”Polyhedron”, har det skrällt och fortsatt att skrälla om Little Jinder. Med hitlåtar bakom sig som ”Ful och tråkig tjej” och ”Vita Bergens klockor” är hon idag en av Sveriges mest omtalade kvinnliga artister. Den Stockholmsbaserade, bubbelgumstuggande popdottern har sedan sin debut charmat byxorna av hela Sverige med sin trallvänliga och dansanta musik. Mamma är säker på att inte vara ensam om att ha skrålat med i någon av Jinders låtar klockan kvart i tre på något svettigt dansgolv…

2015 var ett händelserikt år för Little Jinder. I februari tilldelades hon en Grammis i kategorin ”Årets pop” och kort därefter fick vi följa Jinder i SVT-produktionen “Krunegård och Jinder på turné” som fick mycket uppmärksamhet. Jinder gjorde dessutom dundersuccé med låten ”Sommarnatt” som blev lite av sommaren 15’s stora pop-anthem.

Med ett fantastiskt 2015 i ryggen fortsätter Little Jinder sin skrällsuccé in i 2016 och inleder året med att vinna P3-guld i kategorin “Årets pop”!

Jinder teasade oss rejält med den fantastiska “Hångellåten” som hon släppte redan i höstas tillsammans med Mauro Scocco – och inte blev vi besvikna då albumet “Allting Suger” släpptes den 14 januari! Skivan går VARM hos Mamma och vi är så taggade på att få ta del av en så rykande färsk platta på vår scen den 6 februari.

Klubb Din Mamma är därmed oerhört stolta och glada över att få dansa in året 2016 tillsammans med Little Jinder, som blir Mammas första bokning för året. Hon gästar oss på The Crypt den 6 februari 2016, då med ett helt nytt och ultrafräscht album - och vi är säkra på att även detta år kommer att bli ett mycket hett år för Jinder! ♥

Och PSST! Ni har väl inte missat detta? “Little Jinder befriar musiken från allt som är tråkigt” - läs GAFFAS fantastiska recension av “Allting Suger”

… och tagga lika mycket inför den 6 februari som Mamma gör!

♪♬ KVÄLLENS DJ: DJ PAPPALEDIG ♪♩
Precis som vanligt så bjuder Mamma på en helkväll nere på The Crypt! När Little Jinder går av scenen så kommer det spelas plattor natten lång och tillsammans dansar vi in vårterminen! Med en av våra alldeles egna Mormödrar blir det euforiskt, svettigt och alldeles underbart!

⚐ Lördagen den 6 februari
⚐ Dörrarna öppnar 21.00
⚐ The Crypt (stora scenen)
⚐ DJ: Mormor Dick aka Dj Pappaledig ♥
⚐ 120/105 kr (medlem)
- Ej förköp, inträdet betalas i entrén

VARMT VÄLKOMNA! ♥