John Doe + Klubb Din Mamma + Gaphals 💕 Musikhjälpen

“Ingen ska behöva fly undan klimatet” är temat på Musikhjälpen som i år gästar oss i Linköping! Klubb Din Mamma, John Doe och Gaphals håller med och vi vill bidra med det vi gör bäst: spelning och klubb! Den 18:e december slår vi upp portarna för en helkväll på the Crypt med livemusik och dansgolv. Kom på en konsert, drick dryck och dansa! Allt inträde går direkt till Musikhjälpens insamling! Save the date och börja räkna ner dagar. Detta blir en pangkväll!

LIVE: VITA BERGEN
Vita Bergen grundades 2010 av vännerna William Hellström och Robert Jallinder. Bandet för vidare det trasiga göteborgsarvet blandat med elektroniska syntslingor, psykedeliska gitarrer och en enorm energi. I oktober 2014 släppte bandet sin självbetitlade debut-EP och i år kom debutalbumet ”Disconnection” som möts av fin kritik! Vita Bergen är även P3-guldnominerade i kategorin ”Årets pop”!

DJ: MAMMA DOE
Världens bästa klubbkompisar står för dansgolvet! Det blir att slå klackarna, eller vad en nu tagit på sig, i taket då vi drar fram dunket och hitsen! Kom och ta med movesen! Det kommer att vara fredag och ni kommer att ha kombinerat en god gärning med ett schysst röj!

TIDER:
Klädloppis på Sportif: 19-22, https://www.facebook.com/events/185256518487971/

Dörrarna öppnar: 21.00
Vita Bergen på scen: ca 23
Dansgolv: 00-03

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1058242044238425/

INTRÄDE:
Skänk valfri summa (helst över 100 kr) till vår MH-bössa och visa SMS-svaret i dörren. http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/klubb-din-mamma-och-john-doe-for-musikhjalpen

Varmt välkomna!
John Doe & Klubb Din Mamma & Gaphals