YAST - 16 oktober

Hurra för hösten, kompisar! Efter en hejdundrande säsongspremiär i samarbete med Gaphals är nu KLUBB DIN MAMMA otroligt peppade på att få presentera sitt första egna arrangemang för terminen.

Fredagen den 16 oktober river vi av EN RIKTIG INDIEKVÄLL med alla dess komponenter – det blir en kväll i sann KLUBB DIN MAMMA-ANDA! 💖

KVÄLLEN TILL ÄRA är vi också omåttligt stolta att få presentera vår andra bokning för hösten – YAST! Med sin drömska och romantiska indiepop har bandet charmat hela svenska popscenen sedan debutalbumet släpptes 2013. Första skivan, YAST, släpptes 2013 och gav upphov till fina recensioner bland kritiker runtom i Sverige. GAFFA beskrev bandets debutskiva med orden ”allmängiltig popmusik när den är som vackrast.” Bandet är idag aktuella med skivan ”My Dreams Did Finally Come True”, som släpptes 18 september i år. 

Kulturbloggen skriver: 

En positiv vidareutveckling från den självbetitlade debuten från 2013, och placerar YAST som ett av de mest intressanta svenska indiebanden just nu.

Med dessa ord är MAMMA otroligt stolta och glada – och så peppade på att drömma sig bort tillsammans med YAST den 16 oktober!