Deportees - 27 november

IDAG HAR MAMMA EN TIDIG NOVEMBER-PRESENT! 💝 💝 💝

Från den musikrika staden i norr, Umeå, härstammar en av Sveriges mest framgångsrika popband – Deportees. Sedan första skivan, All prayed up, som kom 2004 har de fortsatt att imponera på musiksverige. Inte minst med skivan Islands and Shores, som kom 2011. Den gav upphov till ett flertal fantastiska recensioner, och även en Grammis i kategorin Årets Rock samt Årets Grupp i P3-Guld.

Bandet har hittills i höst teasat oss med bland annat singeln Love me like I’m gone, och 28 september släpptes singeln Born to be loved. Vi väntar med spänning på albumsläppet som sker den 9 oktober, och ännu mer – Deportees spelning hos Klubb Din Mamma fredagen den 27 november! 💞

Enligt många tillhör musikhösten 2015 Deportees – och Mamma är så glada att få ta del av den! Vi ses den 27 november på The Crypt – vi längtar efter att få känna livet i oss tillsammans med Deportees!

Håll utkik efter event och ytterligare information om kvällen!