KLUBB DIN MAMMA & GAPHALS PRESENTERAR
19/9 BOB HUND

Sedan början av 90-talet har bob hund med sin röjiga indierock fått hela Sverige att dansa tills fötterna blöder. Med den karismatiska Thomas Öberg i spetsen har de underhållit på scener och fått folket att sjunga med i dängor som ”Tralala lilla molntuss”, ”Ett fall och en lösning” och ”Istället för musik: förvirring”.

Klubb Din Mamma kan nu STOLT presentera att bob hund är klara till höstens säsongspremiär den 19/9 och och blir också premiär för Mamma på DOOM, Pitcher’s underjordiska kula där musiken riktigt kommer att FLÖDA i höst! Denna konsert sker i samarbete med skivbolaget och konsertarrangören Gaphals som liksom Mamma kommer att hålla igång musikscenen på Pitcher’s i höst.

Vi kickar igång hösten med en riktig rivstart och VÄGRAR deppa i rusket!
Kom och DANSA med MAMMA och känn kärleken!