Naomi Pilgrim + CEO (DJ) (OBS! Lördag)Hos Mamma är det ingen rast och ingen ro men det vill Mamma ju ändå inte ha så LÖRDAGEN den 7:e februari är det dags för årets andra kväll. På scen hittar ni NAOMI PILGRIM och i dj-båset CEO! Välkomna!

LIVE: NAOMI PILGRIM
Naomi Pilgrim började sin karriär redan som 14-åring som demosångerska i RedOnes studio och grunden till musikkarriären fortsatte läggas då Pilgrim började studera modern soul vid Fryshuset i Stockholm. Under flera år har hon körat bakom artister som Lykke Li och anordnat klubbar innan hon som 29-åring tog klivet fram i rampljuset som soloartist.

När singel ”No Gun” kom år 2013 fick den musikvärlden att skrika efter mer och förra året kom den självbetitlade debut-EP:n samt singlarna ”It’s All Good” och ”House Of Dreams”. Musiken skapas tillsammans med producenten Okazaki Bergström, som tidigare arbetat med både Robyn och Oskar Linnros. Det blir en blandning av r’n’b och pop med hårda beats och baleariska körer och som grädden på moset lägger Naomi sin fantastiska soulröst.

Den brittiska musiksidan The 405 har bland annat liknat Pilgrim med Amy Winehouse och beskrivit debut EP:n som fängslande med det höga betyget 8/10. Naomi har själv nämnt artister som Sade, Marvin Gaye och Lauryn Hill som stora influenser, vilket märks tydligt i hennes musik som når ut till lyssnare världen över.

I år är Naomi Pilgrim nominerad i kategorin ”Årets Pop” på Manifestgalan och Gaffa har förutspått att Pilgrim är en av de artister som kommer att bli riktigt stora under 2015 så ta chansen att se henne hos Mamma!

https://www.youtube.com/watch?v=d-lzA09FR0I
http://open.spotify.com/artist/5QpXKWRjxAVZlmn5trAa16

DJ: CEO
Att Mamma är lite extra förtjust i skivbolaget Sincerely Yours är ingen hemlighet. Så bakom skivspelaren denna stjärnglittrande kväll hittar ni ingen annan än ceo:n för S/Y nämligen CEO, även känd som andra halvan i The Though Alliance. Eric Berglund är mannen bakom musiken som doftar Nintendo, rosa moln och supermycket pepp. Så den 7 februari kommer denna vita panter, denna demon i Gucci inte skapa något annat än kaos på dansgolvet!

http://open.spotify.com/artist/511KFfhbyj2pJ3QJdqE26S