DANTE - 12 DECEMBER - DJ: JOHN DOE + KLUBB REPUBLIK

SÄSONGSAVSLUTNING

OJOjoj nu är det redan december! Knäck, glögg, adventsmys och tomtar i all ära, men det bästa av allt är ju ändå SÄSONGSAVSLUTNING HOS MAMMA! Och för att avsluta säsongen på topp kommer den albumaktuella r'n'b kungen DANTE att äga scenen medan vi andra gungar dansgolvet!

LIVE: DANTE

Dante Kinnunen startade sin musikkarriär som trummis i indiebandet The Concretes. Fyra år senare släppte han den fantastiska remaken av Clarence Carters soulpärla “Next To You” vilket banade väg för fortsatt framgång som soloartist. Den 12 november i år kom det efterlängtade albumet “True Emotion” ut, som producerats med hjälp av Martin Sakarias Berger (Lorentz & Sakarias).

Dante har tidigare nämnt r'n'b artisterna Drake och The-Dream som viktiga influenser till sin musik, och tillägnar i albumet en av de starkaste låtarna “Whitney” till powerballaddrottningen Whitney Houston. Utöver det egna musikskapandet är Dante framgångsrik som producent och har producerat både Sakarias och Titiyos senaste plattor. På Dantes Soundcloud kan man även hitta pärlan “Won’t Go” där ingen mindre än Adele är med och sjunger… men det är en annan historia!

Den 12 DECEMBER står Dante på Mammas scen och förgyller kvällen!

http://open.spotify.com/album/507iMV3B8mZKxIKWXQwPFa http://dantedantedante.com/ https://soundcloud.com/dantekinnunen

DJ: JOHN DOE + KLUBB REPUBLIK

För att göra Mammas säsongsavslutning till något alldeles extra bjuder vi in våra förträffliga grannklubbar John Doe och Klubb Republik till att snurra skivor natten lång. Den här vinternatten förenas Linköping och Norrköpings klubbliv och bjuder oss på melodier vi alla kommer dansa oss svettiga till!

Kom in i värmen!

http://johndoe.hg.se/ http://klubbrepublik.se/

  • Fredagen den 12:e december
  • 22.00 - 03.00
  • Nationernas hus
  • 100/85 kr (medlem)
  • Konsert ca 23:30

Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller! VARMT VÄLKOMNA!