VINDVISA - 21 OKTOBER - LUGN SPELNINGHöst = MYS för det har Mamma bestämt! 

Den 21:a oktober slår Mamma upp dörrarna till årets första lugna spelning. Varför inte ta tillfället i akt att bjuda med någon/några du tycker om, äta god mat, dricka lite vin och samtidigt lyssna på ljuvlig livemusik i restaurangen? Låter som en sjukt bra idé tycker Mamma.

LIVE: VINDVISA

Vidvisa består av Tobias Carlsson, Lisa Thoréus och Carl Magnus Libert somträffades på en folkhögskola i Värmland. År 2012 började de spela in debutalbumet ”Buddy By Art” på det egenstartade musikbolaget Bayanoingo Records. Vindvisa beskriver själva sin musik som melodiös triphop-pop med ärliga texter. Lisa Thoréus sångröst har beskrivits som okonstlad, atmosfäriskt och berör ända in i ryggmärgen och får varje låta att etsa sig fast hos lyssnaren. Denna konsert kommer bli både drömsk, horisontsökande svängig. Vore ju dumt att missa, eller hur!?

http://open.spotify.com/album/6BZzVqR9WRTMatq4udNWLS
http://vindvisa.com/

* Tisdagen den 21:a oktober
* 50 kr (DÅ INGÅR MEDLEMSKAP) / GRATIS FÖR MEDLEMMAR
* Nationernas hus
* Konsert ca 20.00
* Köket är öppet mellan kl. 18 - 20

Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller!

VARMT VÄLKOMNA!