jj - 3 OKTOBER - DJ: LUNTGATAN GIRLS


Efter en fantastisk säsongspremiär är Mamma mer taggade än någonsin på att anordna fler klubbkvällar för er. Nästa datum att stryka under i kalendern blir den 3:e oktober! 
 
LIVE: jj
Vad lyssnar ni på när mörkret faller, hösten närmar sig och löv is in the air? Mamma lyssnar självklart på jj och det är med stolthet Mamma välkomnar duon till säsongens andra spelning!
 
jj som består av Elin Kastlander och Joakim Benon släppte år 2009 debutalbumet ”JJ N° 2” genom den The Though Alliance-grundade skivbolag Sincerely Yours. Sedan dess har duon med rufsigt hår och kajalkluddiga ögon varit omgivna av viss mystik i musikvärlden. Men trots detta hemlighetsmakeri har intresset för duon varit stort. Debutalbumet välkomnades med öppna armar av kritiker världen över och fick bland annat utmärkelsen ”best new music” av indiejätten Pitchfork Media. Kastlanders svävande fylliga toner ackompanjerat till skör, elektronisk indiemusik har bland annat jämförts med brittiska ”The xx” vilka jj var på USA-turné med under våren 2010.
 
Efter debuten har jj släppt ytterligare två album, fått mer kärlek från kritikerna, blivit nominerade till P3 Guld samt samarbetat med svenska artister som Adrian Lux och Lorentz. I augusti kom det tredje och senaste albumet ”V” ut och den 3:e oktober står de på Mammas scen vilket inte kan beskrivas som annat än ecstacy!
 
http://www.jjuniverse.com
http://open.spotify.com/artist/1bAdBYcsDdsbqmWbAE7qKR
https://www.youtube.com/watch?v=9eA-H7z8Hv8
 
 
DJ: LUNTGATAN GIRLS
Kvällen i ära bjuder vi in våra favoritdamer från grannstaden Norrköping, nämligen Luntgatan Girls. Dessa tre tjejer både dj:ar och skriver egen musik. Förbered er på att tokdansa och sjunga med till hits och sjukt mycket grrrrlpower natten lång för den här kvällen ska vi ta mig fan inte ha tråkigt!
 
https://www.facebook.com/LuntgatanGirls?fref=ts
https://www.youtube.com/watch?v=2FfOk10aUmY
 

* Fredagen den 3:e oktober
* 22.00 - 03.00
* Nationernas hus
* 100/85 kr (medlem)
* Konsert ca 23:30

Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller!
VARMT VÄLKOMNA!