COLLEAGUES - 19 SEPTEMBER - DJ: AZURE BLUE + HARALD BJÖRKSÄSONGSPREMIÄR

Sommaren lider mot sitt slut, men häng nu inte läpp för det innebär SÄSONGSPREMIÄR hos Mamma! Mamma har denna sommar åkt land och rike runt i jakt på ny musik och inspiration till höstens spelningar. Så tvivla inte på att Mamma har hittat riktiga pärlor där ute som ni kommer få dansa sönder fötterna till. Det är med stolthet Mamma öppnar upp dörrarna till denna EPISK kväll som ni bara inte får missa!

LIVE: COLLEAGUES 

Med drömsk elektronisk indiepop har Colleagues förgyllt festivalsommaren på festivaler som Emmaboda, Way Out West och Popaganda parkteatern. Colleagues är basade i Stockholm och har ett medryckande sound man bara inte kan stå still till. Bandet bildades år 2012 och har sedan dess släppt singlarna ”Parents’ House” och ”Tears” som vi inte kunnat sluta lyssna på. I våras släpptes även videos till båda singlarna och videon till ”Parents’ House” med klipp ur Roy Anderssons ”En kärlekshistoria” fick minst sagt båda unga och gamla hjärtan att slå. Colleagues sound har hyllats av bland annat Radar Magazine och PSL och liknelser har dragits till band som Phoenix, The Royal Concept och The Strokes. Mamma tror på en fortsatt framgångssaga för Colleagues och kan knappt vänta tills de står på Mammas scen den 19:e september!

Spotify: http://open.spotify.com/album/0Uci9X0GGXVRe8LmZ90Lig

DJ: AZURE BLUE + HARALD BJÖRK

Azure blue, fint som snus, det hör man ju bara på artistnamnet. Debutalbumet ”Rule of Thirds” kom ut 2011 och väckte positiv kritik världen över. Detta drömmiga elektroniska projekt är Tobias Isakssons verk och efter Colleagues spelning står han tillsammans med Harald Björk bakom DJ-båset. Björk har tidigare blivit P3 guld nominerad i kategorin ”årets dans” samt gjort succé både på hemmaplan och utomlands. Med musik som har en ständig puls och stadig rytm, samt har beskrivits som ”otroligt välproducerad melodisk och melankolisk techno”, kommer han stå tillsammans med Azure blue på mammas scen den 19e. Mamma förväntar sig inget annat än fantastisk stämning på dansgolvet hela natten lång!

http://azureblue.se/
https://www.facebook.com/haraldbjrk/timeline
_________________

* Fredagen den 19:e september
* 22.00 - 03.00
* Nationernas hus
* 100 kr / 85 kr (icke-medlem / medlem)
* Konsert ca 23:30

Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller!
VARMT VÄLKOMNA!