NICOLE SABOUNÉ - 11 APRIL - DJ:KARATEKLUBBEN


NICOLE SABOUNÉ
Vi som väntat på en revival på den postpunk revival som kom i början av 2000-talet med band som Interpol, Editors och The Strokes trodde knappast att den skulle komma från Sverige. Men samtidigt, det har funnits ett uppdämt behov av svensk postpunk under lång tid och något lika mörkt, vackert och drivande som Nicole Sabounés debutskiva ”Must Exist” har vi troligtvis inte hört sedan Imperiet. Det var på tiden, minst sagt, men ack så välkommet. Det låter ångest, det låter postpunk anno 2014, men framförallt låter det löjligt bra. Eller för att citera Fredrik Strage: ”Nicole Sabouné, årets hittills bästa debutant, låter så mycket Broder Daniel att hon måste ha blivit till i ett tält på Emmabodafestivalens camping.” Enough said.Nicole Sabounés karriär startade via The Voice för två år sedan där hon valde att följa sin egen vilja och där lades grunden för samarbetet med Ola Salo, som tillsammans med Nicklas Stenemo varit delaktiga i låtskrivande och produktion. Men det har gått fort sedan dess. Numera måste Nicole räknas som den mest spännande nya svenska artisten och ”Must Exist” kommer med stor sannolikhet hamna i toppen av listorna över årets bästa skivor när 2014 blir 2015. Vi vågar tro att när gitarrintrot till ”Win This Life” smyger igång på Mammas scen kommer det vara startskottet på dans, kaos och galenskap. Och det kommer vara grymt.

http://open.spotify.com/artist/2lPG3ptKlBdxvQ8XlH8nEk


KARATEKLUBBEN (DJ)
Vi bjuder kvällen till är ner våra goda Norrköpings-vänner från Karateklubben för att vända upp och ner på dansgolvet. Vi har blivit lovade en schizofren blandning för att piska upp stämningen till max. Stora ord, visst, men av erfarenhet vet vi att det stämmer. Varje gång de varit hos oss, eller vi befunnit oss på något av alla deras arrangemang, har det varit succé. Vi förväntar oss inget mindre denna gång!

_________________

  • Fredagen den 11:e april
  • 22.00-03.00
  •  Nationernas hus
  •  100/80 kr (medlem)
  •  Konsert ca 23:30


Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller!
VARMT VÄLKOMNA!