HÄSTPOJKEN - 28 FEBERUARI - DJ: FREDRIK STRAGEDet är något med Göteborg, det är tydligt. Att en stad lyckas få fram så många fantastiska band är inget annat än ett mysterium. Eller så är det bara självklart, för det är ju så det känns. Det ska komma bra musik från Sveriges framsida, därmed basta, och lika självklart känns det att Hästpojken ska fortsätta släppa lysande skivor på svenska. 

Några av oss är gamla nog att hunnit uppleva Bad Cash Quartets storhetstid, Hästpojken-pojkarna Martin Elisson och Adam Bolméus tidigare eminenta pop-orkester, men Hästpojken är något annat. Det är naknare, mer direkt och träffar därför på ett helt annat sätt. Det är omöjligt att inte bli berörd, medryckt och lycklig av låtar som ”Sommarvin”, ”Samma Himlar” och ”Gitarrer & Bas, Trummor & Hat”. Till Klubb Din Mamma har de med sig fjolårets guldkorn ”En magisk tanke” i bagaget och kommer genomföra en avskalad spelning inne i nattklubben. Bara de två. Intimt och magiskt. Och så en hemlig gästartist förstås! Det kommer bli en magisk afton!

DJ:  Fredrik Strage
Två gånger tidigare har Fredrik Strage återvänt hem och besökt kära Mamma, och vi är otroligt glada att han kommer igen! Fredrik tar plats bakom skivspelarna efter spelningen och bjuder på rap, electrohybrider, och den grymmaste indierocken ni kan tänka er. Vi ses under stroben!
———————————————————
Datum: fredagen den 28:e februari
Plats: Nationernas hus
Pris: 80:- / 60:- (medlem)
Tid: 22.00 - 03.00

Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller!
Varmt Välkomna!
———————————————————
Gilla oss på Facebook: http://www.facebook.com/klubbdinmamma