TEAM ROCKIT - 24 JANUARII skuggan av hatet växer liljor. Svältfödda, herrelösa riddare, moderna försvarare av känslan. Seppuku och 7-up. Martallar vid en andlig avgrund, med djupa rötter och spröda grenar. Klart seende, berusat drömmande. Trolösa, trofasta.

Team Rockit är Ikaros, Gregorian och Merely. Signade av Tough Alliance-grundade Sincerely Yours vars specialitet tycks vara att leverera den originalitet och kvalitet som musik-Sverige annars skulle sakna. 2011 släppte Team Rockit debutalbumet ”1988”. Ett epos om att vara en gammal själ i en ung kropp i en förvirrad tid. I november släppte gruppen sitt andra album ”Anima” som är ännu intensivare och renare än det debuten. Den som inte dansar till ”Luna” och ”Aura” från färska skivan ”Anima” har inte fattat någonting, skriver Gaffa. Trancesyntar blandas med säckpipa, rapbeats, stämsång och nordisk folklore. Historia, sanningar och referenser till den japanska populärkulturen. Mamma tror på hästar, riddare och utspårat rave. Det kommer bli episkt!


From sincerely yours on Vimeo. DJ:  JOHN DOE + KLUBB REPUBLIK
Mamma rullar ut röda mattan för vi får både finbesök från Ryds skogar och från staden där man uppkallat en rondell efter Kungen. Våra eminenta grannklubbar John Doe och Klubb Republik kommer att förgylla kvällen med bara sådant man kan dansa till. Det kommer att bli riktigt svettigt! Vi lovar. Detta får man bara inte missa!

http://johndoe.hg.se/
http://klubbrepublik.se/

_________________

¤ fredagen den 24:e januari
¤ 22.00-03.00
¤ Nationernas hus
¤ 80/60 kr (medlem)
¤ Konsert ca 23:30

Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller!
VARMT VÄLKOMNA!