13 DECEMBER - A NIGHTHAWK - DITT INRE

Vi rundar av vår utmärkta höst med två intressanta akter på uppgång. Drömpop, mörkare pop, finare pop, rundare pop, mustigare pop; vi bjuder i alla fall på olika former av pop denna afton!

A NIGHTHAWK

A Nighthawk är ett band som det är lätt att namedroppa om. Vi snackar ändå äkta paret Ted Malmros (Shout Out Louds) och Sarah Snavely (Dag för Dag), produktion av bl.a. Björn Yttling (Peter, Björn and John) och kör av bl.a. Sibille Attar. Men A Nighthawk behöver egentligen inte denna uppbackning på pappret; musiken talar för sig själv! Med EP:n Here We Are, Out in the Open i ryggen bjuds vi på mörk pop och låten Hard Floor är helt enkelt en riktigt pärla!
http://open.spotify.com/artist/6aCnSvyPDjXSDxKfnzmqsM

DITT INRE

Drömpop på svenska när den är som bäst. Så skulle vi enkelt kunna sammanfatta duon Ditt Inre, som med EPn En värld i brand och färska fullängdaren Värd mer än guld fått fina recensioner både nationellt och internationellt. Corren gav en fin recension och inledde så här: ” Om artisten bakom namnet Familjen skulle svalt en burk Valium, övergivit skånskan för rikssvenska och skapat ett nytt album skulle det kunna låta precis så här.” Låter minst sagt lovande, eller hur? Lyssna in er på Månljus (Saknad) så förstår ni.
http://open.spotify.com/artist/2N1TQaXcxbMkizGR4IwxMm


———————————————————
Datum: fredagen den 13:e december
Plats: Nationernas hus
Pris: 100:- / 80:- (medlem)
Klockan 22-03

Biljetter köps i dörren. Inget förköp. Kontanter gäller!
Varmt Välkomna!
———————————————————
Gilla oss på Facebook: http://www.facebook.com/klubbdinmamma