Holograms den 15 november - DJ: Luntgatan girlsNär vi kollar igenom vilka band vi bokat genom åren finns det några teman som är återkommande. Förutom att många av banden har slagit igenom efter att de varit hos oss så är det ett stort antal som skulle kunna klassas som större utomlands än i Sverige.

Så är det i stor utsträckniong med The Mary Onettes, The Deer Tracks,
Summer Heart och Solander. Kanske än mer sant är det för Stockholmsbandet Holograms. Under tiden som det varit relativt tyst om dem i Sverige, särskilt runt det första skivsläppet, har de blivit signade av kvalitetsbolaget Captured Tracks, fått fina recensioner av Pitchfork, NME och under The Radar och (panka) turnerat flitigt i Europa och USA.

Under hösten gör de ett fåtal spelningar i Sverige och därför är vi väldigt stolta över att de stannar till hos oss! Självbetitlade debuten från förra året har följts upp av en, om möjligt, ännu starkare skiva där de suveräna singlarna Meditation" och “Flesh & Bone” utgör stommen. Deras mörka, postpunk-doftande gitarrbaserade rock har blivit ännu kompaktare jämfört med debuten och vi vet att live kommer vi inte bli besvikna. 15 november kommer bli en kväll att minnas.

Spotify: http://open.spotify.com/artist/5cRFFVu55n63SFAByWg112

Kvällen till ära får Mamma efterlängtat besök av Östergötlands kanske ypperligaste damer. Direkt från Norrköping välkomnar vi Luntgatan girls som kommer sätta guldkant på kvällen och bjuda på dans, dans, dans ända fram till stängning!