Klubb Din Mamma Presenterar: KITE

Efter en härlig säsongspremiär laddar vi om direkt och bjuder åter in ett av våra absoluta favoritband. 
I de mörkaste av Smålands barrskogar finner vi den bästa syntmusik som Svea Rike har att bjuda på. Melodiska dansslingor av analoga syntar och en knivskarp röst som ekar i natten. 2013 á la 80-tal. En duo där Tranås möter Växjö och tillsammans bildar storslagen electropop.  Med finfina EP:n Kite V och fyra ytterligare hyllade EP:s i ryggen är vi oerhört stolta över att få återse Kite på Mammas scen. 
Det är ett band med en fantastisk ljusshow och en oefterhärmlig scennärvaro och att de dessutom gör relativt få spelningar i höst gör detta ännu mer speciellt. När de tidigare varit hos oss har det varit de bästa av kvällar, och med dängor som ”Ways To Dance”, ”Jonny Boy” och ”Dance Again” i bagaget kan vi inte förvänta oss annat än en spelning vi sent ska glömma! DJ: KDM Crew Vi ställer oss själva bakom skivspelarna och kommer spela hits, dängor, kioskvältare, klassiker… Ja, ni förstår. Det rycker i våra DJ-fingrar och listorna med låtar vi vill spela för oss börjar bli överfulla. Trendigt och otrendigt, nytt eller gammalt, fräscht och bortglömt: allt kommer spela ——————————————————————— Datum: fredagen den 4:e oktober.
Plats: Nationernas hus
Pris: 100:- / 80:- (medlem)
Klockan 22-03
Konsert: ca 23.00 Varmt Välkomna!