Nordpolen hos Klubb Din MammaHar du legat vaken om nätterna hela sommaren och våndats över avsaknaden av Mammas episka helkvällar med fantastiska livekonserter och indiemusiken du bara vill dansa sönder fötterna till? Misströsta då icke längre! Klubb Din Mamma öppnar äntligen sina armar igen och bjuder in till årets efterlängtade säsongspremiär!

LIVE: NORDPOLEN
År 2008 kom debutskivan ”På Nordpolen” som gjorde Pelle Hellströms till en självklarhet på den svenska indiescenen. Hitten ”Skimret” - en ångestladdad dansgolvsdänga, gjorde tillsammans med uppmärksamheten från intervjun i TV4:s Nyhetsmorgon att Hellström blev både omtalad, ifrågasatt och älskad.

På Nordpolen:
http://open.spotify.com/album/5F9lu1Nr1z49lMd6y9Sv8l

I våras, fem år senare släpptes albumet “Vi är många som är vakna i natt”. En hyllad och efterlängtad uppföljare fylld med bläcksvarta texter, avskalade pianoslingor och kompromisslösa eurodisco beats. Skivans bestialiska flaggskepp “När mitt blod pumpar i dig” kan inte ha undgått någon då den spelats flitigt i hela landet (liksom i nattklubben på KDM). Vi lyfter på hatten och välkomnar stolt Nordpolen, kvällens dirigent!

Vi är många som är vakna i natt:
http://open.spotify.com/album/0ea5yJNdwYyp52SK6oAmZe

DJ: KLUBB REPUBLIK OCH JOHN DOE
När det är säsongspremiär och allt så vill vi ju fira lite extra mycket! Därför har vi bjudit in våra kära vänner och grannklubbar Klubb Republik från Norrköping och John Doe. Efter Nordpolens spelning kommer de bjuda på det bästa av det bästa när det gäller dansmusik! Det kommer resultera i klackavtryck i taket och folk som gör headspins överallt på NH! 

Herregud, de tre bästa musikklubbarna Östergötland har att erbjuda under ett och samma tak!? Och det tillsammans med de bästa besökarna en klubb kan tänkas ha!? Kan ju inte bli annat än succé!

Klubb Republik
https://www.facebook.com/klubbrepublik?fref=ts
http://klubbrepublik.se/

JOHN DOE
https://www.facebook.com/johndoelinkoping?ref=br_tf
http://johndoe.hg.se/

—————————————————————
Datum: fredagen den 20:e september.
Plats: Nationernas hus
Pris: 120:- / 100:- (medlem alt. kårmedlem)
Konsert: 23.00

Varmt Välkomna!
—————————————————————