Jens Lekman hos Klubb Din Mamma!

Här köper du din biljett: http://bit.ly/10MVa6wÄnda sedan starten av Klubb Din Mamma har det funnits en handfull akter som ständigt stått högst upp på vår önskelista. Nästan varje gång vi haft omröstning har samma akt hamnat högst upp, vilket säger mycket om vår kärlek till Jens Lekman. Vid nästan varje klubbkväll har minst en låt med Jens spelats. På våra fester, på möten, när vi pluggar, när vi är ledsna, när vi är lyckligt och olyckligt kära har Jens musik strömmat ut ur våra högtalare.

Som ni märker betyder Jens Lekman väldigt mycket för oss, och vi tror att han betyder lika mycket för er. Precis som Henrik Berggren väljer vi att köra en avskalad spelning med Jens, inne i den mysiga Forumteatern. Bara tanken på att vi möjligen får höra Maple Leafs, The World Moves On och Black Cab akustiskt sänder rysningar genom hela kroppen. Det är dessutom svårt att tänka sig en bättre inramning än Jens ensam med gitarr för att göra sina fina historier verkligt rättvisa. Tillbaka i Linköping för första gången sedan 2007 och med underbara senaste albumet “I Know What Love Isn´t” i bagaget besöker Jens Lekman nu alltså Klubb Din Mamma. Det är vi oerhört glada för!

Som om det inte vore nog så kommer vi få se Jens i ytterligare en skepnad denna kväll. Efter spelningen tar Jens nämligen med sig sin gode vän Kristian och ställer sig bakom skivspelarna för ett DJ-set i nattklubben. De ser till att vi får svänga våra lurviga, bli danssvettiga, sjunga med i låtar vi kan och lära oss nya, allt såklart ackompanjerat med fin välvald musiksmak i den sena elfte timmen. Jens skriver själv om DJ-setet:

“Jag och Kristian är gamla kompisar och har spelat skivor ihop sen en arkitektfest förra året. Jag spelar mest klassisk disco och pop, Kristian spelar mer RnB, hiphop och dansmusik. Men vi möts i det förföriska och det sorglösa.”

Det kan väl knappast finnas något bättre sätt att fira in sommaren på, eller vad säger ni? Ja allt är ju såklart relativt. Men INTE det här!! Det blir en hejdundrande helkväll som ni sent ska glömma, det kan vi lova minsann!

Alla välkomna! Ingen åldersgräns för konserten. 
18 år för nattklubben.

———————————————————

Plats: Nationernas Hus, Ågatan 55 Linköping
Scen: Forumteatern

Spelning:
Tid: 10 Maj kl 21:00 (insläpp 19.00)
Pris: 160 kr + serviceavgift / 140 kr (KDM-medlem), inträde till nattklubben ingår

Biljettsläpp: Tisdagen 9 april kl 10.00
Biljetter på http://www.tickster.com/

Medlemmar kommer exklusivt kunna köpa biljetter på 
Klubb Din Mammas Pr-tillfällen i Kårallen: 10-12 april kl 12-13.

Nattklubben: 
Tid: 22-03
Pris: 60:- (Kårmedlem 45:- / KDM-medlem 40:-) Inträde köps i dörren.

Alla med konsertbiljett kommer in gratis till nattklubben! 
Garderob kostar 20 kr