Ensam Mamma söker!


Nu är det dags! Klubb Din Mamma söker efter nya musikintresserade personer som vill vara med och driva Linköpings bästa popklubb! 
Klubb Din Mamma är en musikförening som startade 2007 och höll till en början till i Gasquen i Kårallen. Intresset ökade och lika så mängden besökare vilket ledde till att Mamma flyttade till Nationernas Hus. Där har vi nu varit en stadigt återkommande punkt på NHs schema! 

Ungefär var tredje fredag under höst- och vårterminen arrangerar Klubb Din Mamma klubbkvällar med hejdundrande livekonserter följt av det mest pulserande indiedansgolv till klockan stängning 03:00!

Är du en driven person som är intresserad av att lära dig hur man driver en musikförening, vill lära dig hur bandbokning går till, eller bara har storslagna idéer om hur din favoritklubb bör se ut? Skicka då ett mail till Klubb Din Mamma och berätta om dig själv! Kanske du är duktig på webbprogrammering, har grym koll på ekonomi, kan göra snygga affischer, eller bara är allmänt talangfull. Oavsett om du har tidigare erfarenheter och kunskaper eller är helt purfärsk så får du gärna skicka in en ansökan! Huvudsaken är att du är intresserad och brinner för att driva den bästa klubben i Linköping!

Senast Söndagen den 28 April vill vi ha din ansökan skickat till [email protected]

Hoppas du vill vara med i Mammas underbara familj!

Kram /Klubb Din Mamma