The Mary Onettes - DJ: Klubb Din Mormor

Klubb Din Mamma tror på kära återseenden! Förra året gjorde The Mary Onettes en av de absolut bästa spelningarna någonsin på vår scen, och detta efter ett 19 månader långt uppehåll. Att bandet skulle släppa nytt material i år fick oss därför att tidigt börja fundera på om vi skulle boka dem ännu en gång? Och så kom “Evil Coast”, en av 2012 års bästa låtar, rakt ner i vår inbox… Då var det inget att fundera över längre: självklart skulle Jönköpingssönerna åter stå på Mammas scen!

Singeln Evil Coast fick ett positivt omnämnande av bland annat Pitchfork och förväntningarna höjdes. Snart damp även “Hit the Waves” ner följt av skivan med samma namn, och fantastiska recensioner. Vi ser så otroligt mycket fram emot att höra de nya låtarna framföras live, men lika mycket vill vi vråla ”If I Could Dream Away” i falsett… 12 april, det kommer bli en bra kväll!

PÅ SCEN: The Mary Onettes (23:30)
http://open.spotify.com/album/2VpQwVip1qh8MdXUi0wbtQ
Den nya skivan fortsätter på soundet från EPn Love Forever och
även om bandet delvis lämnat de mörka gitarrerna från låtar som Lost och Void bakom sig doftar det mycket 80-tal och ett gediget
låthantverk.

DJ: Klubb Din Mormor (00:30)
Titt som tätt måste man visa uppskattning mot sina föregångare. Vi bjuder in och bjuder upp några av Klubb Din Mammas gamlingar för att låta dem glänsa bakom DJ-bänken. Musiken blir minst lika bra som vanligt. Dans Dans Dans till 03.00!

—————————————————————-
Datum: Fredagen den 12:e april
Plats: Nationernas Hus
Bandet går på: 23:30
Pris: 100:- (Kårmedlem 85:- / KDM-medlem 80:-)
—————————————————————-
The Mary Onettes: http://www.themaryonettes.net/
Gilla oss på facebook: www.facebook.com/klubbdinmamma
—————————————————————-
VÄLKOMNA!