Säsongspremiär på Klubb Din Mamma!

Vi inleder våren med en rivstart, med två av de mest intressanta nya akterna de senaste åren. Vi bjuckar på både drömsk och rivig pop, allt i en härlig blandning!

SUMMER HEART (23.00)
Summer Heart kan mycket väl vara en av de bättre svenska akterna de senaste åren, som ändå fått oförtjänt lite uppmärksamhet. Denna drömska pop kastar genast en tillbaka till den där helt underbara sommareftermiddagen i gräset och sveper om och bäddar in dig med mjuka ljudlandskap. På scenen får Summer Heart-David sällskap av två vänner för att göra grymma låtar som ”A Million Times”, ”I Wanna Go” och ”Please Stay” rättvisa. Detta är chillwave och motljus när det är som bäst, och vi är övertygade om att det här kommer bli en riktigt suverän spelning!

WESTKUST (00.00)
Göteborgs-bandet Westkust har släppt en av 2012 års bästa EPs, ”Junk EP” med vitamininjektionen ”Touch”. Man kommer osökt att tänka på tidiga The Pains of Being Pure at Hearts finfina gitarrbaserade pop på speed, vilket nog är ett av de finare omdömena man kan få, och de har gjort sig kända för sina galna live-spelningar. Eller för att citera Festivalryktens beskrivning av en spelning nyligen: ”Den främre hälften av dansgolvet förvandlas till en kärleksfull men våldsam moshpit, en av gitarristerna hånglar upp en kille i publiken emellan sina riff, de kastar både sig själva och gitarrer ut i vimlet under sista låten”. Så vi ses väl där, längst fram på Westkust 1 februari?

DJ: XCTMNT
Konstellationen där helheten är större än summan av delarna.
Exalterade spelar de tunga basgångar och rytmiska melodier med målet
att göra det omöjligt för någon inom hörselradie att stå poserandes
med armarna i kors.

Det heter ju dansgolv av en anledning - och dans ska det bli!

—————————————————————-
Plats: Nationernas Hus
Tid: Fredagen den 1 Februari (första spelningen börjar 23.00)
Pris: 100:-/80:- (medlem eller Kårmedlem)
—————————————————————-
Gilla oss på facebook: www.facebook.com/klubbdinmamma