The Deer Tracks hos Klubb Din Mamma!


Det är något fint med band som tänker koncept och långsiktigt. Gävleduon Elin Lindfors och David Lehnberg, som utgör The Deer Tracks, valde i början av 2010 att stänga in sig i en stuga och spela in sin triologi; The Archer Triology. Vi har redan fått en prolog, del 1, del 2 och ett antal fina singlar och EP’s och just nu avrundas arbetet med den sista dele, PT.3, som kommer i början av 2013.


De kommer till Klubb Din Mammas scen efter en mycket lyckad USA-turné i somras och vi kan förväntas oss de bästa av det som sett dagens ljus, men även sådant som är med på kommande släppet. The Deer Tracks visar på sina hittilsvarande släpp upp en imponerande musikalisk bredd; epos till ljudlandskap i “Prologue”, knastrigt klar lo-fi-electro i “Ram Ram” eller en av de bästa singlarna 2012, alla kategorier, i “The Archer”. 

De kommer fara elektroniska impulser från Klubb Din Mammas scen den 9 November, vi som är där för att fånga upp dem kommer gå därifrån varma inombords, uppfyllda av den mest intressanta svenska elektroniska popen sedan The Knife.

—————————————————————-

Plats: Nationernas Hus
Tid: 9 November, 22:00
Inträde: 80:- / 60:- (medlem eller kårmedlem)

—————————————————————-