STARFUCKER (US) & FRENCH FILMS (FIN)


Nu rundar vi av hösten med en hejdundrande dubbelkonsert! Vi bjuder på band som har flera saker gemensamt; de härstammar från utanför Sveriges gränser, de har båda gjort grymma skivor senaste året och framförallt är det riktigt, riktigt grymma liveband. Vad passar då bättre än att få dem till Linköping och Klubb Din Mamma?!

FRENCH FILMS (FIN)

Finland, det är väl bara Lordi, tango och dålig disco? Hell no! Från vår granne i öst kommer dessa Helsingfors-gossar som spelar snabb, post-punkdoftande rock. De släppte EPn ”Golden Sea” i vintras som gick varm på KDMs högkvarter och när fullängdaren ”Imaginary Future” ramlade in slog vi alla volter av lycka. I kör vrålade vi: Finlands sak är vår!

http://open.spotify.com/artist/4AOMGVao7fbfxQE7ON6Qml

STARFUCKER (US)

Vi kan säga det rakt ut, fan vad vi gillar Starfucker! Med låtar som Bury Us Alive, Death As A Fetisch och covern på Girls Just Wanna Have Fun har de är särskilt plats i våra hjärtan. På sin Europaturné lyckades vi få dem att stanna till hos oss på KDM och runda av hösten innan de drar hem till Portland. Med sin synthbaserade pop kommer de sopa mattan med oss, vilken jävla kväll!

http://open.spotify.com/artist/2tVpGVzVLALSAANdFG1u4F

Fredagen den 9 december, 22-03
80 kr (60 för medlemmar)