Ett förlåt från MAMA

Din Mamma är superpeppad på att få besök av en hel skolklass från Barcelona på säsongsavslutningen. Kvällen kommer bli magisk, tro inget annat! Men Mamma har märkt att det har surrats på gator och torg om att Me And My Army återigen var aktuella för KDM’s scen på säsongsavslutningen (den infon gav till exempel Mamma till de som besökte den fantastiska spelningen med Britta Persson häromveckan) men som ni nu märker är så inte fallet. Vad hände? Vi bad Me And My Army att med egna ord komma med en förklaring till varför de inte kommer och här nedan kan du läsa anledningen:


“Ett öppet brev ifrån Me And My Army:

Me And My Army ställer in den spelning som skulle ägt rum den 20e maj
i Linköping.

Vi är mycket ledsna för att vi, återigen, tvingats att ställa in en spelning.
Det är med skamset nedböjda huvuden som vi meddelar Er detta.
Förhinder har tidigare uppstått pga. sjukdom, men denna gång gäller
det att vi helt enkelt prioriterat en annan spelning med bandet
Glasvegas i Oslo denna kväll.

Vi hoppas att vi åter kan få chansen att spela för Er vid annat tillfälle.
Vi vill uppriktigt be Er, kära publik, och arrangören om ursäkt för
det inträffade. Som sagt, om ni vill så kommer vi gärna vid ett senare tillfälle.

Tredje gången gillt?

Med hjärta
Me And My Army”


Tack till Me And My Army för att ni reder ut saker och ting. Vem vet vad hösten kan bjuda på? Det får vi helt enkelt se då. Nu ställer vi vinet på kylning och ser fram emot att bli berörda i hjärtat och själen av I’m From Barcelona nästa fredag istället. 

Vi ses då.