Pepp! Tjat! Släpp! Cash!

PEPP!
Ikväll är det äntligen dags för vårens första lugna spelning, med Christian Kjellvander och Firstnighter på scen i NH:s restaurang. Mamma ser fram emot detta med stoooor förväntan, hoppas att du också gör det!

TJAT!
Ja, vi vet att ni har hört det, men det tåls att sägas igen: var där i tid om du vill vara säker på att komma in. Insläpp sker 18:00 och bord kan bokas om man vill käka, men man får se till att vara där i tid ändå, då det varken ger gratis eller garanterat inträde. När platserna har tagit slut har platserna tagit slut, sorgligt men sant!

SLÄPP!
Ni har väl inte missat att vi släpper förköpsbiljetterna i entrén ikväll till spelningen med superaktuella ME AND MY ARMY fredagen den 18 mars? Förköpspriset är 80 kr för student och 100 kr för övriga, och med KDM-kort får man dessutom 20 kr rabatt. Se mer info om detta på eventet för MAMA (passande förkortning!)

CASH!
I entrén, förköpsförsäljningen till MAMA och i kakhörnan tar vi bara emot kontanter ikväll, så se till att traska förbi en bankomat på väg till NH. Baren & restaurangen tar kort som vanligt!

Ses ikväll!