Ensam Mamma söker!

Klubb Din Mamma letar nu efter nya musikälskare som är sugna på att driva föreningen vidare! 
Brinner du för musik och konserter? Vill du lära dig hur bandbokning går till och hur det är att driva en musikförening? Har du storslagna idéer om hur din favoritklubb bör se ut? Skicka isåfall ett mail till Klubb Din Mamma och berätta lite om dig själv. Kanske kan du göra en snygg affisch, har koll på ekonomi, är grym på webbprogrammering eller så är du bara allmänt talangfull. 

Oavsett om du har tidigare erfarenheter och kunskaper eller är helt färsk så får du gärna skicka in en ansökan. Huvudsaken är att du är intresserad och driven!

Senast söndagen den 6:e mars vill vi ha några välvalda rader från dig skickat till [email protected]! Mer information om ansökan finns på http://www.facebook.com/event.php?eid=194702987223776

För att bli ännu säkrare på hur bra Klubb Din Mamma är, missa inte vårt gig med Bedroom Eyes nu på fredag den 18:e februari! Mer information om detta finns på http://www.facebook.com/event.php?eid=170527082992873.

Hoppas att du vill vara med i Mammas trognaste skara!

Kram & Kaka, 
Mamma