Nu kan vi inte hålla oss längre!

Åh, Mamma har fixat den BÄSTA konsertvåren till er, mina vänner. Nu bara måste vi avslöja vilka storslagna grejer som väntar!Till vårens första lugna spelning, tisdagen den 1 mars, kommer ingen mindre än Christian Kjellvander! Mamma har länge längtat efter banjos och Christians djupa stämma, och ni som varit på våra tidigare lugna spelningar med Hajen, Tingsek, Jennie Abrahamson och Steget vet hur fantastiskt bra det här kommer bli. Boka inte in nåt annat denna tisdagafton!

Till klubbkvällen fredagen den 18 mars gör vi något som vi inte gjort annat än på säsongsavslutningar tidigare – vi kör STOR konsert inne i Scholanders-salen på Nationernas Hus. Anledningen till det är förstås ingen annan än att vi har en STOR bokning. Kleerup har skippat elektroniska hits med supersångerskor, tagit på sig flanellskjortan, raggat upp fantastiska musiker som tidigare spelat med Timo Räisänen och Her Majesty, och skapat ett sound som går hem såväl hos Crosby, Stills, Nash & Young-lyssnare som de som föredrar Bon Ivers mer nutida folkrock. Me And My Army kommer helt klart att bli vårens snackis i musik-Sverige, och har ni inte hört detta band än är det på tiden!

Imorgon kör vi, som ni förstås redan känner till, Niki & The Dove samt Lissi Dancefloor Disaster på vår säsongspremiär. Sedan dröjer det inte länge innan vi kör nästa klubbkväll, som blir fredagen den 18 februari. Vad som väntar då får ni reda på aaaalldeles snart…

Alltså:
Fredag 4 februari - Niki & The Dove + Lissi Dancefloor Disaster
Fredag 18 februari - TBA
Tisdag 1 mars - Christian Kjellvander
Fredag 18 mars - Me And My Army

En så bra vår att Mamma blir alldeles pirrig i magen och rosig om kinderna! Vi ses imorgon, första gången av många denna säsongen anar vi…