Sista festen! Vi bjuder!Ja, tusan vad mamma bjuder till! Det börjar ju trots allt närma sig juletider, och givmildheten kommer som ett julkort på posten. Just i rättan tid, det vill säga. För vad passar inte bättre att ge till er alla som dykt upp under 2010 års spelningar på Nationernas Hus, än en riktig hejdundrande avslutning?!

Innan du packar väskan och tar det försenade tåget iväg hem-hem för lite vila och julefrid, se till att boka in årets fest! Klubb Din Mamma och SWEAT! upprepar succén från i maj och ställer till med gemensam säsongsavslutning, och kära vänner, detta vill ni inte ångra att ni inte gick på. NATIONERNAS HUS | FREDAG 17 DECEMBER | 22-03 | 18 ÅR LIVE: THE AMPLIFETES | LOVISA NEGGA (istället för insjuknade LISSI DANCEFLOOR DISASTER) | STYGG DJ:S: KRAZY FIESTA | ELECTROTEKNISKA BYRÅN | KDM CREW
Från och med imorgon, tisdag 14/12, säljer vi förköpsbiljetter på campus. De finns även att hämta upp på SPORTIF UNLIMITED samt LIU STORE, Kårallen. 100 spänn istället för 120 kronor i dörren, en tidig julklapp till dig själv kanske? För mer info om biljettförsäljning, tider och liknande, kolla FACEBOOK-EVENTET.