Mama is back!

Nu är det inte långt kvar innan Mamma återigen fyller Linköpings bästa klubb med härlig popmusik. Vi kan nu stolt presentera höstens klubbartister:

Andreas Söderlund + År&Dar 24 september KITE 15 oktober Parken 5 november Efterklang (DK) 3 december

Vad passar inte bättre än att starta ännu en grym säsong med rivande toner från den forne Niccokick-medlemmen Andreas Söderlund. Herr Söderlund har året till ära gett sig ut på en soloturné och den 24 september stannar han till på Nationernas Hus för att få marken att gunga. För att få igång draget har vi även bjudit hit sköna År&Dar från Stockholm som bjuder på nostalgidoftande popdängor. Vi ses om 17 dagar!

PS. Tro inte att Mamma har avslöjat precis allt. Vi har ännu några ess i rockärmen för lugna tisdagsspelningar och säsongsavslutningar…