Mammanytt!

När det är sånt här regnrusk utanför fönstret som det är i Linköping i skrivande stund, kan det vara bra att ha något att längta till, något att drömma sig bort kring eller något att planera. Eftersom Mamma alltid ser till sina barns bästa kan vi nu servera ett rykande hett premiärdatum: den 24 september!

Då är det nämligen dags att snöra på sig de bästa dansskorna, korka upp vinet, poppa spotifylistor och bege sig till Linköpings skönaste indieklubb på Ågatan 55. Klubb Din Mamma slår alltså återigen upp portarna efter en sommar proppad av trevliga festivaler och andra aktiviteter.

Alltså, endast 36 dagar kvar tills vi äntligen stillar er hunger efter skönt indiegung!

Sedan kan Mamma även uppmärksamma er om att det under inlägget finns en klickbar länk där man kan kommentera detta skvaller. Där får ni gärna risa eller rosa spelningarna, tipsa om några nya band som ni vill se hos Mamma eller varför inte rent av skvallra lite om andra sköna spelningar ni varit på!

Ses om 36 dagar!