Mammas Önskelåda!

Dags för Mamma att börja tänka över höstens akter och denna gången har hon bestämt sig för att ta reda på vad hennes gäster önskar höra.

Är det något band du fortfarande väntar på att Mamma ska presentera? Eller vill du se dina favoriter spela på klubben en gång till? Nu har du chansen att ge dina önskemål om vad du vill se på Klubb Din Mammas scen nästa höst och vår!

Posta ett förslag på band eller artist tillsammans med din motivering. Önskelådan är öppen till och med den 15e maj, så pass på!

Skriv in namnet på den akt du vill se och skriv även en kort motivering om du känner för det! Vet du var Mamma kan lyssna på ditt förslag, till exempel Myspace eller Spotify, så kan du klistra in det i länk-fältet.

Informationen skickas direkt till Mamma och publiceras således inte på hemsidan, men om du vill kan du även skriva en kommentar för att påverka dina vänner!