Din Mammas nya hemsida!

Välkomna till Klubb Din Mammas nya hemsida!

Vi har skämt bort oss själva med en rejäl ansiktslyftning under sommaren. Nej inte en sån Hollywood-grej som får Angelina och Victoria (hon den snygga fotbollsspelarens fru) att hålla sig flytande med toppskiktet. Vi har bara piffat till oss här och där. Nu kommer vi kunna lägga upp bilder från alla spelningar vi ordnar. Det kommer bli lättare att diskutera spelningar som varit och som kommer. Eller som på “DinMammiska”, det kommer skvallras en hel del! Ge oss lite tid så kommer nog allt flyta på finfint.

För den nyblivna Linköpingsbon (eller den gamla men obekanta) så kan vi berätta att Klubb Din Mamma är en ideell förening som anordnar konserter cirkus var tredje vecka på Nationernas Hus i Linköping. Vi jobbar mot att bli världsberömda i hela socknen för draget på dansgolvet innan under och efter våra konserter.

Välkomna till en ny höst med Klubb Din Mamma

Kram&Kaka