Deportees - 5 december

Deportees - 5 december

🌹💗 Klubb Din Mamma presenterar stolt Deportees! 💗 🌹

Den 5 december intar kultförklarade Umeå-bandet Deportees Backstage på Linköping Konsert & Kongress, och Mamma har redan nu börjat tagga igång med briljanta EP:n “Re-dreaming”, med flitigt spelade singlar som “Bright Eyes” och “Time Is the Tiger”. I över 10 år har Deportees gett oss storslagen och känslig poprock utan dess like. Bandet fick sitt stora genombrott med albumet “Islands & Shores”, för vilket de belönades med både Grammis och P3 Guld för Årets Grupp. Framgångssagan har fortsatt med flera priser och hyllade spelningar. Mamma utlovar en magisk afton med stora känslor och en musikalisk upplevelse utöver det vanliga!

💗 🌹 💗

Lyssna in er ni också medan ni säkrar er en plats till denna underbara kväll! Passar du på att bli medlem för 50 kronor i Klubb Din Mamma så får du en, hör och häpna, 50 kronors rabatt på biljetten!

Deportees på Spotify

Bli medlem i Klubb Din Mamma

Biljetter @ Tickster

💗 🌹 💗

⚐ Torsdagen den 5:e december
⚐ Dörrarna öppnas vid 20
⚐ 225/275kr (medlem/icke-medlem)
⚐ Backstage på Linköping Konsert & Kongress
⚐ 18årsgräns

Mamma är medveten om funktionsvariationer och Backstage skapar inga hinder för dig som exempelvis är rullstolsburen, utan funkar för alla! Rullstolsplatser bokas hos Linköping Konsert & Kongress på 013-190 00 00. 💗